image fb
Catalunya Diari

Pintxo de pernil ibèric

Un entrant que no decepcionarà ningú

  

Aquesta entrada més que una recepta és un recordatori d'un aliment imprescindible per qualsevol català de mena: el pa amb tomàquet amb pernil, però la versió pintxo.

  

Sempre que feu un assortiment de pintxos...(si la butxaca us ho permet, clar) no us deixeu de presentar els clàssics de pernil ibèric. A mi m'agrada acompanyar-los amb llonganissa de pagès i/o formatge Flor d'Esgueva, tot sabors autènticament "umami".

  

Per cert, ara els japonesos s'estàn tornant bojos amb el pernil....a que si?....van una mica tard, penso.

  

Doncs el menjo de tant en tant...i mai he reparat un publicar-lo...per la seva senzillesa. I l'altre dia dic "qué coi?....però si és molt important publicar el pa amb tomàquet i pernil!!!". Doncs aquí el teniu en versió pintxo.

  

Visca el pa amb tomàquet amb pernil !!!

  

I visca Catalunya !!!

  

  

INGREDIENTS

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ELABORACIÓ

 

 

 

 

 

Prepareu el pa amb tomàquet al moment. Ho podeu tenir tot apunt, però el tomàquet s'ha d'untar al moment i el pernil ha d'estar a uns 22 o 23 graus....que és la temperatura ideal per a que comenci a suar aquell greix tant atractiu que ens fa la boca aigua. Si el pernilet està acabat de tallar...ja és el sumum.
La llonganissa de pagès també triomfa quan la presentes com a pintxo. Nomès ens falta una copa d'un bon vi negre, eh?....i els talls de formatge, clar.
 
Bon Profit !!!


Si has fet la recepta, deixa el teu comentari!

envia el comentari