Catalunya Diari

Pollastre en escabetx de vermut

Aquest mes de la mà de NoTotSonPostres.cat i Vermuts Miró us deixem una recepta original amb un toc reusenc

Així de deliciós pinta el plat de pollastre en escabetx i vermut.
Així de deliciós pinta el plat de pollastre en escabetx i vermut. | Nototsonpostres.cat

Aquest mes us portem una recepta per llepar-vos els dits. Es tracta d'un plat original i amb un toc reusenc, ja que el vermut és un ingredient protagonista que donarà un gust diferent a un aliment que tan sovint menge: el pollastre. És important quan cuinem comptar amb uns ingredients de bona qualitat, és per això que us recomanem que sempre tracteu d'agafar aliments de proximitat i, com no pot ser d'altra forma, si parlem de vermut ha de ser Vermut Miró.

 

Al blog especialitzat de cuina NoTotSonPostres.cat ens porten aquesta original recepta: pollastre en escabetx amb vermut. Sobretot, no us descuideu de comprar pa, i és que ningú voldrà parar de gaudir del suquet tan gustós que ens quedarà amb aquest deliciós plat i a la vegada amb un toc reusenc, tot just ara que són festes de Misericòrdia! Sense més preàmbul, us deixem amb el llistat d'ingredients que us faran falta per fer aquesta recpeta!

 

Necessitem:

— Un pit de pollastre de corral, una mica gros

— Una ceba grossa

— Mitja dotzena d'alls

— Un parell de cullerades de farina

— Oli d'oliva verge extra

— Sal

— Aigua o caldo de pollastre

Vermut blanc MIRÓ

— Farigola

 

Com fer la recepta

Aquesta recepta de pollastre en escabetx amb vermut és més elaborada, i necessitarem fer-la amb una mica de previsió. Tot i que els ingredients són senzills i els podem trobar amb facilitat a qualsevol supermercat, sí que es necessari tenir planificat quin dia volem menjar-ho per tal de poder preparar-ho ja que requereix un repòs i unes hores perquè quedi totalment gustós. Tot i així, la dificultat de la recepta no és alta. 

 

Per poder crear aquest deliciós pollastre en escabetx amb vermut que de ben segur sorprendrà els comensals, només heu de seguir els passos que tan bé detalla el blog NoTotSonPostres.cat, clicant en aquest enllaç.Si has fet la recepta, deixa el teu comentari!

envia el comentari