Catalunya Diari

Una truita de patates de Barcelona, entre les millors de l’Estat

La truiteria La Ceba, situada al barri de Gràcia, és una de les més valorades TripAdvisor

La Ceba és un dels millors llocs d'Espanya per menjar-se una truita
La Ceba és un dels millors llocs d'Espanya per menjar-se una truita | Instagram

La truita de patates és un d’aquests plats que és gairebé imprescindible en qualsevol bar de l'Estat. Si un local fa una bona truita, sigui amb ceba o sense, sap que s’assegura una clientela fidel gràcies a un àpat que multiplica amants dia rere dia. I en aquest sentit, una de les que més triomfen a Espanya, segons ha publicat la plataforma TripAdvisor, és la truiteria La Ceba, situada a la ciutat de Barcelona.

Aquest establiment es troba en ple barri de Gràcia, concretament al carrer de la Perla número 10 és un dels nou restaurants de tot l’Estat que recomana aquesta coneguda pàgina web de ressenyes. I és que amb una valoració de 4 sobre 5, molts dels seus clients parlen meravelles de les seves especialitats, que van molt més enllà d’una truita de patates.

Un local amb més de 50 varietats de truita

Tot i que ells mateixos expliquen d’estar especialitzats en truites creatives, presumeixen de ser un restaurant de cuina de proximitat i de quilòmetre zero. En la seva carta ofereixen més de 50 varietats de truites amb els millors productes del mercat.   

En aquesta truiteria poden gaudir els amants de totes les classes possibles d’aquest tipus de menjar. Per als que els hi agrada amb productes del mar, la trobaran amb gambes o tonyina. Qui vulgui una versió amb verdures, en fan algunes amb carabassó, carxofes o tomàquet. També en cuinen d’algunes més contundents, amb xoriço, pernil o sobrassada.

La truita de 'La Ceba', entre les millors de l'Estat
La truita de 'La Ceba', entre les millors de l'Estat | La Ceba

Quatre pizzeries de Barcelona entre les deu millors

A la capital catalana també es localitzen alguns dels millors restaurant per menjar pizza de tot l’Estat. Concretament, destaquen la Neapolitan Authentic Pizza i Parking Pizza, que ocupen el segon i el tercer lloc respectivament d'una llista de deu establiments. 

A més d'aquestes dues, altres dos locals especialitzats en aquest menjar italià es troben dins del 'top ten' de l'Estat, segons TripAdvisor. La sisena posició l'ocupava la pizzeria Pizza Circus. Per últim, aquesta llista la tancava el restaurant Pizza Pazza.  


Si has fet la recepta, deixa el teu comentari!

envia el comentari