Catalunya Diari

Bonpreu i CatalunyaCuina sortegen tres lots de productes ecològics durant l'estiu

Es realitzaran tres sortejos durant els mesos de juny, juliol i agost

sorteig-lot-ecologic-bonpreu
Imatge del lot de productes ecològics que se sorteja | Cedida

Arriba l'estiu i amb ell les ganes de regular la nostra alimentació. Per aquest motiu, Bonpreu, juntament amb CatalunyaCuina, us ofereix la possibilitat de guanyar un lot de productes ecològics perquè pugueu iniciar-vos en un estil de vida molt més saludable. A més, el sorteig es repetirà durant els tres mesos d'estiu, celebrant un al juny, un altre al juliol i el darrer a l'agost. Així doncs, teniu moltes més possibilitats d'esdevenir els afortunats o afortunades d'un d'aquests increïbles lots!

Bonpreu és un dels supermercats de confiança del territori català. El primer establiment va néixer amb el Grup Bon Preu fa més d'una quarantena d'anys. Actualment, ja són molts els diversos supermercats Bonpreu que podem trobar repartits pel territori, amb la principal finalitat d'oferir productes de qualitat a tots els seus clients. A més, per tal d'arribar a un públic molt més ampli, posa a disposició de tothom la compra online, de manera que podreu comprar des d'on vulgueu.

La gran oferta de productes ecològics que ofereix el supermercat està basada en opcions de frescos i de secs. Així doncs, podreu trobar fruites, verdures, carn, cafè, aliments derivats de la soja, cereals, i molts més. Bonpreu pretén contribuir al medi ambient i al benestar personal de tots els seus clients, oferint així aquesta opció més ecològica, la qual ja compta amb un ampli assortiment.

Com participar en el sorteig de productes ecològics Bonpreu

Si voleu ser els guanyadors o guanyadores d'un dels lots de productes ecològics Bonpreu, participeu en el sorteig a través del nostre perfil d'Instagram (@catalunyacuina). Busqueu el post en el qual s'anuncia el sorteigseguiu els passos indicats, els quals us deixem a continuació:

— Feu-vos seguidors de l'Instagram de @catalunyacuina i del  de @bonpreuesclat.

— Feu un «M'agrada» en el post del sorteig.

— Mencioneu a tres amics o familiars amb els quals compartiríeu el vostre lot en cas de ser guanyadors.

— Si voleu tenir més opcions, feu una captura del Post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @catalunyacuina.

En cas que esdevingueu guanyadors ens posarem en contacte amb vosaltres a través dels missatges directes d'Instagram. En aquest cas, ens haureu de dir el supermercat Bonpreu que teniu més a prop per enviar-vos el vostre premi i que el pugueu passar a recollir. 


Si has fet la recepta, deixa el teu comentari!

envia el comentari