Catalunya Diari

Els germans Torres diuen adeu a TVE després de tres anys i mig

Els xefs catalans Sergio i Javier han explicat que es tracta d'una decisió meditada, i que ara es volen centrar en altres projectes professionals

Els germans Torres, Sergio i Javier, deixaran de cuinar a Televisió Espanyola
Els germans Torres, Sergio i Javier, deixaran de cuinar a Televisió Espanyola | CatalunyaDiari.cat

Televisió Espanyola (TVE) perdrà uns dels programes més forts de la seva graella matinal: 'Torres en la cocina'. Els xefs catalans Sergio i Javier Torres han anunciat a través de les xarxes socials que deixaran de cuinar a la televisió pública, després de tres anys i mig, i gairebé 800 programes emesos. «Hem compartit moments inoblidables, grans receptes i el nostre 'Toc Torres'», han assegurat els dos cuiners, que han explicat que ara se centraran en altres projectes «fora del món de la televisió».

Més notícies relacionades: «La gastronomia catalana, premiada amb 66 estrelles Michelin»

«No és un adeu al món audiovisual»

«El programa ha estat un continu aprenentatge per a nosaltres, i una experiència meravellosa», han assegurat els dos catalans, que han volgut donar les gràcies també a l'equip de la productora del programa de receptes, Grupo Lavinia, i al mateix equip de TVE per confiar en ells. L'adeu, amb tot, no serà immediat, ja que l'espai continuarà emetent-se fins al «pròxim mes de març». 

«A partir de llavors posarem la mirada en altres objectius, i continuarem treballant en plans que ens tornin a ajuntar amb tots vosaltres en un futur pròxim», han continuat els germans. Finalment, els populars xefs han volgut tranquil·litzar els seus seguidors, assegurant que «no és un adeu al món audiovisual», sinó un «a reveure». «Gràcies a tots i totes per l'afecte  l'amor que ens heu brindat durant tot aquest temps». 

Polèmica a TVE per la desaparició d'un programa sobre l'avió presidencial

Fa poc la televisió pública es va veure immersa en una nova polèmica, després d'aturar l'emissió d'un programa que volia mostrar l'interior de l'avió presidencial. L'espai, que es va gravar durant l'etapa de Mariano Rajoy a la Moncloa, va desaparèixer de forma sobtada de la graella, i han estat molts els que han relacionat la decisió amb una altra polèmica, la de l'ús que el president Pedro Sánchez fa de l'aeronau. 

TVE va aturar l'emissió d'un espai que pretenia mostrar l'interior de l'avió presidencial
TVE va aturar l'emissió d'un espai que pretenia mostrar l'interior de l'avió presidencial | CatalunyaDiari.cat

 


Si has fet la recepta, deixa el teu comentari!

envia el comentari